Wie zijn wij?

  • Domina Niemeijer-Zwier

Mijn naam is Domina Niemeijer-Zwier, ik ben 19 jaar en studeer persoonlijke begeleider specifieke doelgroepen aan het Noorderpoort in Groningen.
Met deze opleiding hoop ik m’n eigen horeca bedrijf te starten met cliënten met lichamelijke en/of verstandelijke beperking.

 

 

  • Calvin Massanga

Hallo, mijn naam is Calvin Massanga, ik ben 18 jaar oud en ben een eerstejaars student op het Noorderpoort college en doe de opleiding Sociaal Cultureel Werker (SCW), Niveau 4. Mijn doel is om later hulp te kunnen bieden aan de mensen die het wat lastiger hebben om mee te kunnen komen met de Nederlandse maatschappij. Van mensen met privé problemen tot vluchtelingenwerk en daklozenhulp.

 

 

  • Lola Mathey

Mijn naam is Lola Mathey, ik ben 19 jaar en ik zit op het Noorderpoort College hier doe ik de opleiding Persoonlijk begeleider specifieke doelgroepen Niveau 4. Ik weet nog niet precies wat ik wil worden aangezien er zoveel keuzes zijn ! Vandaar dat ik goed ben aan het oriënteren.

 

  • Amy Moltmaker

Mijn naam is Amy Moltmaker en doe op dit moment de opleiding Maatschappelijke zorg op het Noorderpoort college in Groningen. Het profiel waar ik voor gekozen heb is persoonlijk begeleider specifieke doelgroepen. Ik heb voor deze opleiding gekozen omdat ik heel graag maatschappelijk werk wil doen. Deze opleiding sluit het beste aan met de opleiding die ik op het HBO wil doen (social work). Als ik mijn HBO studie heb afgerond kan ik aan de slag gaan als maatschappelijk werkster

 

  • Mike Hindriks

Ik ben Mike Hindriks 23 jaar jong
woon in Groningen geboren en getogen.

quote: ‘Het leven is hoe jij je voelt …..’

 

 

  • Adriana Uilkje Andriesma

Mijn naam Adriana Uilkje Andriesma, en ik studeer Sociaal Maatschappelijke Dienstverlening aan de Noorderpoort in Groningen. Na een afstudeerstage voor mijn vorige opleiding als Secretaresse, heb ik veel individuele begeleiding mogen bieden aan mensen. Dat heeft me aan het denken gezet, waardoor ik uit eindelijk voor deze opleiding heb gekozen. Ik kijk er erg naar uit om van alles op deze opleiding te leren, en erna vol enthousiasme en veel opgedane kennis het werkveld in te gaan.